Graag nodigen wij u uit voor een van de drie bijeenkomsten ARBO die komend najaar worden gehouden. Kees Halm en Robert van Beek praten u vanuit FME bij. De verbetercoaches van ‘5xBeter’ geven presentaties en bedrijven komen aan het woord over hun ervaringen met betrekking tot veilig en gezond werken. Na de presentaties is er vanzelfsprekend ruimte voor vragen van uw kant.

U bent van harte welkom vanaf 13.00 uur. Het programma start om 13.30 uur, rond 16.45 uur wordt de bijeenkomst afgesloten met een netwerkborrel.

Voor u als FME-lid zijn aan deze bijeenkomst geen kosten verbonden. Ook kunt u met meerdere personen de bijeenkomst bijwonen.

De bijeenkomsten vinden plaats op de volgende data en locaties:

  • Regio West/Midden: woensdag 31 oktober 2012, Ridderkerk Aanmelden
  • Regio Zuid: woensdag 7 november 2012, Eindhoven Aanmelden
  • Regio Noord/Oost: dinsdag 13 november 2012, Zwolle Aanmelden

Bijgaand treft u het programma.

Wij hopen u te mogen begroeten op een van de bijeenkomsten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nikki Jacob, secretariaat FME Beleid,
T (079) 353 13 46, E beleid@fme.nl

N.B. De bijeenkomsten zijn gratis voor FME-leden. Niet-leden betalen € 300,-. Bij verhindering kan de plaats van de deelnemer(s) worden ingenomen door een plaatsvervanger. Heeft u zich aangemeld maar blijkt u toch verhinderd, dan verzoeken wij u dat uiterlijk één week voor aanvang van de bijeenkomst te melden. Mocht dat niet gebeuren, dan zijn wij genoodzaakt € 75,- in rekening te brengen. Dit geldt ook voor FME-leden. (Alle genoemde bedragen zijn excl. btw).
FME bijeenkomsten ARBO najaar 2012